Punct.

Da, stim ca nu asa ar trebui sa incepem. De obicei, punctul este cel care sfarseste ceva, nu poti incepe pur si simplu cu un punct. Aici este vorba insa despre un alt punct – punctul de plecare spre o lume cu totul deosebita, aceea a decoratiunilor pentru casa si gradina!

Fascinati fiind de minunata lume a povestilor, am hotarat sa iti impartasim ideile noastre prin crearea unui site cu decoratiuni interioare si de gradina specifice unui taram de basm, un site in care cu siguranta iti vei regasi preferintele dar vei descoperi si accesorii necunoscute de care te vei indragosti la prima vedere.

Aceasta a fost ideea de la care am plecat - aceea de a te scoate din cotidian, de a te face sa simti ca revii la anii copilariei, ca te detasezi de problemele zilnice intr-un univers sacru, intim si plin de armonie.

Plimba-te printre sutele de decoratiuni pe care ti le oferim pentru a alege unul sau mai multe produse care sa te ajute sa iti transformi casa intr-un adevarat camin sau sa iti amenajezi gradina sau terasa de vis pentru a te putea relaxa si pentru a regasi linistea sufleteasca de care cu siguranta fiecare dintre noi are atata nevoie dupa o lunga zi de munca.

De ce sa apelezi la noi pentru asta?

Pentru ca noi nu vindem produse, noi va deschidem o poarta catre un vis… o poveste… o stare de spirit.

Poate ca aceste accesorii si ornamente decorative tematice nu sunt ceva necesar vietii zilnice, dar ele sunt destinate sufletului si in fiecare suflet ar trebui sa fie o poveste cu cu zane care sa ne transpuna intr-o lume in care nu mai exista probleme sau griji, nu crezi?

Iti oferim o intreaga gama de produse simple sau sofisticate, amuzante sau sobre, ce te vor incanta fie ca alegi sa iti amenajezi gradina, living-ul, camera copilului, sau doar sa faci un cadou deosebit prietenilor ori familiei tale.

Noua nu ne mai ramane decat sa iti uram “Bun venit!” si mai departe vom lasa ingenioasele noastre produse sa te determine sa revii la cumparaturi!

 


Produsele  provin din Olanda - tara cu traditie in domeniul accesoriilor si ornamentelor tematice pentru casa si gradina - si sunt marca Gerlo Europe.