Vizitarea www.decoratiunicasa.ro si cumpararea produselor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Esti de acord si accepti ca orice informatie de pe acest magazin virtual poate fi stearsa sau inlocuita si se pot face modificari de structura fara nici o notificare prealabila. De asemenea, accepti si esti de acord ca nu oferim nici un fel de garantie ca serviciul va fi neintrerupt si potrivit asteptarilor tale sau ca nu vor aparea erori de orice natura.
 

Obligatii de inregistrare

In utilizarea acestui site, esti de acord sa furnizezi informatii corecte despre tine, informtii cerute in sectiunea de inregistrare. In situatia in care aceste informatii nu sunt corecte, ne rezervam dreptul sa iti stergem contul sau sa il blocam temporar. Prin inregistrarea ca membru, esti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces si de orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator.
 

Date personale

Datele tale personale vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site. Avem obligatia sa nu facem publice sau sa nu instrainam sub nicio forma bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale.
 

Copyright

Esti de acord ca intregul continut al site-ului este proprietatea noastra iar folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente de pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC PROFILUX SA (detinatorul magazinului online www.decoratiunicasa.ro) este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 26052 si se obliga sa administreze in condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Colectarea datelor se face pentru: facturare, livrare bunuri, reclama, marketing si publicitate.

Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea livrarii bunurilor. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, parteneri contractuali, furnizorii de servicii de transport, alte companii din acelasi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa justiţiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc şi sa soliciti ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata adresata SC PROFILUX SA cu sediul in Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 33, ap. 4, sector 1 sau pe adresa de email: office@profilux.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justiţiei. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
 

Produse

Imaginile produselor - decoratiuni pentru casa si gradina - sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi (culoare, forma, aspect) de produsul pe care il prezinta. De asemenea, compania nu garanteaza ca descrierea produselor (sau orice alt continut al site-ului) este lipsita de erori sau ca este completa, nu ofera garantie pentru produsele de pe acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate de clienti.
 
Daca produsele au fost livrate prin curierat rapid, avem rugamintea sa verificati marfa la primire. In cazul in care se constata lipsa sau deteriorarea unui produs / unor produse, este obligatia clientului sa intocmeasca un proces-verbal cu delegatul firmei de curierat. Numai pe baza acestui proces-verbal se va putea remedia situatia in cauza (livrare produs/produse lipsa sau inlocuirea acestuia/acestora) pe cheltuiala noastra.
 

Promotii

Ne rezervam dreptul de a face promotii pentru anumite produse pentru o perioada limitata de timp si numai in limita stocului disponibil.
 

Retur produse

Conform legislatiei in vigoare, daca produsul comandat nu corespunde asteptarilor tale sau prezinta defecte de fabricatie, poti sa soliciti in scris la office@decoratiunicasa.ro, in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului, fie returnarea contravalorii lui, fie inlocuirea cu alte produse. Returul este posibil numai daca produsul se afla in aceleasi conditii ca si la livrare si nu prezinta semne de uzura. Costul de transport al returului cade in sarcina clientului, contravaloarea produsului va fi rambursata clientului in maxim 30 de zile de la retur, prin transfer bancar.
 
 

 

Prelucrarea datelor personale

1.1. PROFILUX S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul ...

1.2. Conform cerintelor Regulamentului UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, PROFILUX S.A are obligatia de a administra in conditii de siguranta, confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

  • - informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
  • - de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
  •  

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a PROFILUX S.A., inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul..., si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, dreptul de a fi uitat, dreptul de opozitie, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentului UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bdul. Iancu de Hunedoara nr. 33, ap. 4, Bucuresti, sector 1, in atentia S.C. PROFILUX S.A., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bdul. Iancu de Hunedoara nr. 33, ap. 4, Bucuresti, sector 1, in atentia S.C. PROFILUX S.A., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date;

1.7.3. retragerea acordului de prelucrare a datelor personale;

1.7.4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. Prin citirea Documentului am luat la cunostinta faptul ca refuzul meu de a furniza datele cu caracter personal solicitate de catre PROFILUX S.A. determina imposibilitatea validarii, expedierii si facturarii Comenzilor.

1.9. De asemenea, PROFILUX S.A. poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

1.10. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.