Aveti o terasa sau o gradina neamenajata inca si aveti nevoie de un mobilier si niste accesorii potrivite, dar sunteti in pana de idei. Trebuie sa va grabiti pentru ca zilele calduroase de vara se apropie si cu siguranta atat dvs., cat si prietenii dvs. asteptati cu nerabdare sa va relaxati seara la un gratar sau sa savurati o bautura racoritoare in miezul zilei sub razele puternice ale soarelui.

Avem solutia potrivita si vine cu o gama intraga de mobilier pentru gradina, decoratiuni pentru gradina, precum si numeroase ornamente din lemn pentru infrumusetarea spatiului verde din jurul casei dvs. Felinarele decorative vor reusi sa fie in centrul atentiei, creand o atmosfera deosebita curtii si terasei. Va fi destul de greu sa va hotarati pentru ca aici veti gasi o multime de felinare de gradina, atat din lemn, cat si metalice.         

     

92506.063.jpg88134.056.jpg98046.064.jpg92453.057.jpg

Si mobilierul pentru casa si gradina va va crea dificultati in alegere pentru ca va sunt puse la dispozitie colectii unice de accesorii si mobilier.

Daca sunteti un admirator al florilor in gradina, atunci cosurile din lemn si rachita, dar si ghivecele special create pentru florile dvs vor aduce un plus de gust gradinii sau terasei.

Te asteptam cu sfaturi, idei si articole pentru amenajarea gradinii sau chiar a terasei pe care te-ai hotarat sa o transformi intr-un coltisor de liniste.