In sfarsit a venit si anotimpul mult asteptat de noi toti, primavara. Dupa o iarna grea si geroasa, care ne-a dat multe batai de cap, si-au facut aparitia si minunatele raze ale soarelui, insotite fiind de renasterea vegetatiei.

Primavara este anotimpul ideal pentru redecorarea casei, pentru amenajarea terasei sau a gradinii pe care intentionai sa o “pui la punct” inca de anul trecut.

65120.004.jpg65239.048.jpg75023.072.jpg75478.016.jpg

Noile produse iti vin in ajutor indiferent ca vorbim de schimbarea vechilor obiecte de care te “loveai” mereu prin casa si care acum nu se mai potrivesc cu noul mobilier si modificarile din living sau dormitor, sau de gradina in care ai plantat o gramada de flori si care déjà au inceput sa inverzeasca, dar careia ii lipseste un mobilier pe masura.

Daca nici acestea nu te vor convinge insa, cel mai bine ar fi sa incepi prin analizarea produselor din noua colectie, a lumanarelelor, dar si a figurinelor, si de ce nu, daca esti un fan al gratarelor in aer liber, vei fi pus la grea incercare datorita modelelor speciale de gratare pe care ti le punem la dispozitie.

Daca vei arunca “un ochi” prin magazinul nostru vei vedea ca iti va fi imposibil sa parasesti taramul vrajit al povestilor fara cel putin o figurina, care asezata acolo unde trebuie iti va insenina ziua atat tie, cat si celor care iti vor calca pragul casei.